MediceuticalsAdvanced Hair Restoration Technology voor vrouwen

Mediceuticals Cellagen Revitalizer Spray

32,7559,50

0,00

Mediceuticals Numinox Revitalizer draagt bij aan tegen overmatig haaruitval en de hoofdhuid zuiveren waardoor het haar en de hoofdhuid weer in topconditie worden gebracht. Verkrijgbaar in zowel 1 liter, als 250 ml. 

  Discrete verpakking & levering
  Binnen 1-2 werkdagen bij je thuis
  Gratis verzending bij 25 euro of meer
  Gratis verzending bij eigen merk producten

Mediceuticals Cellagen Revitalizer Spray is onderdeel van de Advanced Hair Restoration Technology lijn van Mediceuticals  voor vrouwen. De spray is een leave-in product wat de hoofdhuid en het haarzakje weer in goede conditie brengt.

De Triaminocoptinol in het product zorgt er voor dat overmatig haarverlies vermindert en de nieuwe haargroei gestimuleerd wordt. Nutracell stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid zodat de hoofdhuid beter voedingstoffen kan opnemen. Daarnaast wordt door Femmigen de hoofdhuid gezuiverd en ontgift. Dit product is goed te gebruiken bij hormoon gerelateerde kanker zoals borstkanker, prostaatkanker, eierstokkanker of schildklierkanker voor meer informatie neem contact met ons op.

 • ondersteunt het tegengaan van overmatig haarverlies
 • Stimuleert haargroei
 • Zuivert en ontgift

Gebruik:

Nevel Mediceuticals Cellagen Revitalizer Spray op de droge hoofdhuid, met de vingertoppen verdelen, niet uitspoelen Na het aanbrengen kan de huid een rode gloed vertonen, dit verdwijnt na circa 20 minuten. Twee maal per dag aanbrengen (‘s ochtends en ‘s avonds).

Resultaat:

Mediceuticals Cellagen Spray draagt bij aan tegen overmatig haaruitval en de hoofdhuid zuiveren waardoor het haar en de hoofdhuid weer in topconditie worden gebracht.

Inhoud

,

Type hoofdhuid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mediceuticals Cellagen Revitalizer Spray” te beoordelen