Zorg dat uw eigen haar of haarwerk in optimale conditie blijft door het te wassen of verzorgen met professionele haarverzorgingproducten.

Haarverzorging

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Ons aanbod haarverzorging

Ons assortiment haarverzorging bestaat uit een selecte hoeveelheid professionele producten en merken speciaal geselecteerd op eigenschappen die de kwaliteit van het haar bevorderen en die speciaal ontwikkelt zijn om de effecten van haarziekten en hoofdhuidproblemen tegen te gaan.

Voor elk haartype of hoofdhuidaandoening effectieve verzorgingsproducten

Ondanks het selecte assortiment hebben we voor elk haartype passende en effectieve haarverzorgingsproducten. Van droog tot vet en van normaal tot fijn of futloos haar, maar dus ook voor huidaandoeningen als Psoriasis en Eczeem.

Zo vind je bij ons onder andere het gehele aanbod Mediceuticals, hét dermatologisch geteste merk, voor dunner wordend haar, haaruival en hoofdhuidaandoeningen. En natuurlijk ons Cocorico eigen merk speciaal ontwikkelt voor haarwerken en haarstukken maar ook te gebruiken voor uw eigen haar. Kortom, een select maar compleet professioneel aanbod!

Tips & advies bij haarverzorging

Bij ons kan je uiteraard ook terecht voor tips & advies over het gebruik van ons aanbod haarverzorgingsproducten. Neem voor vragen gerust even contact met ons op, want wij helpen je graag!