Je haar en huid in de zomer! 8 tips om je haar en huid zo gezond mogelijk te houden.


Wij hebben al eerder tips gedeeld over hoe het dragen van een haarwerk in de zomer. Nu hebben we 8 tips om je eigen haar en huid goed te verzorgen in de zomer. Iedereen wilt lekker kunnen genieten van de maar helaas kunnen zon, zee, strand en chloorwater je haar en huid behoorlijke schade toebrengen.
Lees hier onze 8 tips!

Tip 1 : Voorkom huidveroudering en draag een leuke zomerse hoed

Als je graag een stuk fiets of een mooie lange wandeling maakt zet dan een hoed op. Deze kan huidkanker en huidveroudering voorkomen. Waarom geen pet? Een pet beschermd de oren niet en laat dit nou net een gevoelige plek zijn voor huidkanker. Daarom deze tip: maak je zomerse look af en zet een leuke zonnehoed op!

Tip 1 haar huid bescherming zonnehoed
Tip 2 haar beschermen uv stralen conditioner

Tip 2: Bescherm je haar tegen UV-stralen met een speciale conditioner

Bescherm je haar en huid goed tegen de UV-stralen. Draag beschermende kleding en een zonnebril. Smeer elke 2 uur je gezicht in met een goede zonnebrand. Voor je haar adviseren wij de Defend leave in conditioner te gebruiken.

Prijs: 31,- Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 28,50

Tip 3: Verzorg je haar en huid na het zwemmen met reinigende shampoo

Reinig de huid en het haar van zonnebrand, olie, chloor- en/of zeewater met Vivid. Deze diep reinigende shampoo (en tevens bodywash) verwijdert alle resten en geeft een fris gevoel.

Prijs: 20,50 (250 ml) – 52,- (1000 ml) Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 19,50 (250 ml) – 49,50 (1000 ml + gratis verzending)

Tip 3 verzorg haar houd na zwemmen speciale shampoo
Tip 4 antioxidanten bescherming huid Bao Med voedingssupplementen

Tip 4: Neem ter bescherming en herstel van je huid voeding met extra antioxidanten

Oxidatie is simpel gezegd een reactie die ontstaat wanneer een stof in aanraking komt met zuurstof. Denk hierbij aan een appel die na het doorsnijden van de schil (de beschermlaag) in aanraking komt met zuurstof en bruin wordt. Bij dit proces (oxidatie) ontstaan vrije radicalen die cel schade in ons lichaam veroorzaken. Als je huid in aanraking komt met de zon krijg je dezelfde radicalen reactie. Antioxidanten beschermen onze cellen hier tegen. Neem voeding met extra antioxidanten (zoals het Bao-Med Voedingssupplementen), deze helpen de huid te herstellen en te beschermen.

Prijs: 26,65. Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 23,95

Tip 5: Boost je haar met Volume & Strength

Geef het haar een boost met Volume & Strength deze behandeling blijft 2-3 wassingen zitten en geeft na 1 behandeling al een verbluffend resultaat.

Prijs: 31,50 (250 ml) – 80,- (1000 ml) Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 28,95 (250 ml) – 73,95 (1000 ml + gratis verzending)

Heeft je haar veel schade opgelopen door de zon, zee en chloor? Kies dan voor optimaal resultaat en gebruik de Healthy Hair kit. Dit is een 3-stappen programma voor het herstel en de bescherming van fijn, droog, beschadigd of chemisch behandeld haar. De Healthy hair kit bevat 3 producten (2 shampoos en 1 conditioner).

Prijs: 64,85. Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 59,95 (met gratis verzending)

Tip 5 Healthy Hair kit boost haar kwaliteit
Tip 6 voedend haarmasker

Tip 6: Breng een voedend haarmasker aan voor de optimale conditie van je haar

Verwen je haar met een voedend masker hier in raden wij met klem de Dual Therapy aan. Dit haarmasker zorg voor een optimale beleving en is geschikt voor elk type haar. Echt een cadeautje voor je haar.

Prijs: 29,25 (150 ml) – 73,50 (1000 ml) Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 26,95 (150 ml) of 67,75 (1000 ml + gratis verzending)

Tip 7: Maak de behandeling compleet met een goede borstelbeurt

Als het haar heerlijk verzorgt is kun je het haar nog even lekker door kammen met onze Scalpro Brush. Geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en daardoor ook ideaal om te gebruiken bij kinderen. Dankzij de bijzondere vorm sluit de Scalpro comfortabel aan op de hoofdhuid, waardoor het eenvoudiger en efficiënter is om het haar te borstelen. Goed om te weten de Scalpro Brush is te gebruiken voor elk haartype, ook bij krullend haar, lang haar én haarwerken of extensions.

Prijs: 18,50. Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 16,95

Tip 7 Goede borstel mediceuticals scalpro hairbrush
Tip 8 hoofdhuid verbrand therapeutic als aftersun

Tip 8: Toch verbrand? Gebruik Therapeutic als aftersun

Mediceuticals Therapeutic kan bij verbranding worden gebruikt als aftersun. Het heeft namelijk een verzachtende en kalmerende werking voor de huid. Door de werking van mint verkoelt de huid op milde wijze en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Niet alleen prettige, maar dus voor ook noodzakelijke werking voor het herstel van de huid.

Prijs: 27,- (250 ml) – 68,10 (1000 ml). Nu in onze webshop verkrijgbaar met 8% korting voor 24,95 (250 ml?) of- 62,95 (1000 ml + gratis verzending)