Home > Shop > Voedingssupplement > Mediceuticals Bao-Med voedingssupplement

Mediceuticals Bao-Med voedingssupplement

23,95

Bao-Med Voedingssupplementen van Mediceuticals bevorderen de gezondheid van nagels, haar en de huid. Bij consistent gebruik zullen de nagels en haar sterker worden.

8 op voorraad

  Discrete verpakking & levering
  Binnen 1-2 werkdagen bij je thuis
  Gratis verzending bij besteding van 25 euro of meer
  Gratis verzending bij eigen merk producten

Mediceuticals Bao-Med Voedingssupplement is een supplement dat de conditie van de nagels, de huid en het haar verbetert. Het belangrijkste ingrediënt is het krachtige Baobab poeder uit Zuid-Afrika. Daarnaast bevatten de supplementen Biotine, zink en foliumzuur. De Mediceuticas Bao-Med Voedingssuplementen bieden dus de complete mix om de huid, het haar en de nagels te verzorgen en stimuleren.

 • Baobab poeder
 • Sterker haar
 • Verzorgde huid
 • Glanzend haar
 • Sterke nagels
 • 2 capsules per dag

Baobab poeder

Het Baobab poeder is afkomstig uit de baobab vrucht uit Zuid-Afrika. De zaadjes van deze vrucht worden gemalen tot poeder, vervolgens wordt de poeder gezeefd. Het fijne poeder wat overblijft wordt rechtstreeks gebruikt voor de capsules. Het is dus een erg zuiver porduct. De belangrijkste voedingsstoffen in Baobab poeder zijn Vitamine C, calcium, magnesium, kalium en vezels. Baobab is dus een uitzonderlijk product met unieke kwaliteiten.

Biotine

Een belangrijk ingrediënt van de Bao-Med voedingssupplementen is Biotine (Vitamine B8). Dit speelt een belangrijke rol bij de opbouw en afbraak van eiwitten en koolhydraten en de productie van vetzuren. Ook bevordert Biotine het functioneren van de zenuwstelsel, wat zorgt voor gezond haar en een gezonde huid. Daarnaast zorgt Biotine voor een goede energievoorziening.

Zink

Zink zorgt voor de groei en het vernieuwen van weefsel. Het zorgt voor gezonde botten, haar en huid. Ook draagt het bij aan de vruchtbaarheid

Foliumzuur

Foliumzuur (Vitamine B9) is belangrijk voor het aanmaken van rode en witte bloedcellen. Het draagt bij aan het celdelingsproces.

Gebruik

Een verpakking van Mediceutical Bao-Med Voedingssupplementen bevat 60 capsules. Geadviseerd wordt om 2 capsules per dag te nemen, bij voorkeur neem je deze bij een maaltijd.

Resultaat

Mediceuticals Bao-Med Voedingssupplementen bevorderen de gezondheid van nagels, haar en de huid. Bij consistent gebruik zullen de nagels en haar sterker worden.

Ingrediënten

Onderstaande ingrediënten zijn gebaseerd op een dagdosering van 2 capsules.

Ingrediënt       Gewicht       Referentie inname

Baobab poeder    1000mg        –

Foliumzuur          800 mcg       400%

Biotine                  200 mcg        400%

Zink                       10mg              100%

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mediceuticals Bao-Med voedingssupplement” te beoordelen