Last van psoriasis? Gebruik een professionele kalmerende shampoo!


Heb je last van extreme jeuk op je hoofdhuid door psoriasis en wil je er het liefst vandaag nog van verlost zijn? Dan is het belangrijk om je haar en hoofdhuid goed te verzorgen. De juiste shampoo kan een grote rol spelen in het verminderen van irritatie en ontstekingen, en het behouden van een gezonde hoofdhuid.

In dit artikel adviseren wij niet alleen een speciaal ontwikkelde kalmerende shampoo voor het verzogen van je haar, maar een speciaal ontwikkelde verzogingskit voor haar en hoofdhuid plus een behandelplan voor mensen met hoofdhuid aandoeningen zoals psoriasis. Het behandelplan bestaat uit 3 stappen en 3 producten: (1) Therarx treatment, (2) X-folate shampoo en (3)Therapeutic conditioner van Mediceuticals. Alle produtcen kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.

Stap 1. Mediceuticals Therarx Treatment

Gebruik om te beginnen voordat je het haar gaat wassen, dus op droog haar/een droge hoofdhuid, Therax Treatment lotion en doe dit als volgt:

  • Breng de lotion aan op het haar en hoofdhuid
  • Masseer de lotion goed in en laat het 1 tot 2 minuten in werken.
  • Maak het haar daarna vochtig en breng gelijk de X-folate shampoo aan (zie stap2). Let op: spoel de leave-in lotion niet uit!

De Mediceuticals Treament bevat o.a. zinkpyrithion, wat helpt bij het behouden van een gezonde hoofdhuid en is geschikt voor dagelijks gebruik.

De Mediceutical Therarx Treatment is verkrijgbaar bij ons in de salon en in onze webshop.

Prijs: 24,95,-

Stap 2. Mediceuticals X-folate shampoo

Was vervolgens je haar met de X-Folate Shampoo van mediceuticals.

  • Breng de shampoo aan op vochtig haar
  • Masseer deze goed in zodat het ook goed in de hoofdhuid kan trekken en laat de shampoo 2 a 3 minuten intrekken
  • Spoel tot slot je haren uit

De X-folate shampoo bevat een unieke formule die is ontwikkeld om de hoofdhuid te kalmeren en te hydrateren. De shampoo bevat ook biotine, wat kan helpen bij het versterken van het haar en het voorkomen van haaruitval. Ook de X-folate is geschikt voor dagelijks gebruik.

De Mediceutical X-Folate Shampoo is verkrijgbaar bij ons in de salon en in onze webshop.

Prijs: 20,95 (250ml) & 53,50 (1000ml)

Stap 3. Mediceuticals Therapeutic conditioner

Maak de volledige behandeling af met de Therapeutic condtioner van Mediceuticals.

  • Breng tot slot de condtioner, het liefs op handdoek droog haar, aan
  • Masseer deze ook goed in net als de X-folate shampoo. Laat de condtioner ook 2 a 3 minuten in werken
  • Spoel deze daarna goed uit.

De condtioner helpt de scubben van je haar te sluiten waardoor je haar mooi glad en doorkambaar wordt.

De Therapeutic conditioner is een kalmerende conditioner die is gemaakt van natuurlijke ingredienten, zoals tea tree olie en aloë vera. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om ontstekingen te verminderen en de hoofdhuid te kalmeren en is ook geschikt voor gebruik bij gekleurd haar.

De Mediceutical Therapeutic conditioner is verkrijgbaar bij ons in de salon en in onze webshop.

Prijs: 24,95 (250ml) & 62,95 (1000ml)

Kies voor een professionele en speciaal ontwikkelde shampoo tegen Psoriasis

Uiteraard zijn er ook alternatieven, maar in onze ervaring zijn de professionele producten van Mediceuticals verreweg het meest effectief bij het tegengaan van hoofdhuid aandoeningen als Psoriasis. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten en zijn daarbij speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid te verzachten en te kalmeren. Ideaal voor de bestrijding van Psoriasis.

Uiteindelijk is het belangrijkste dat je, wanneer je lijdt aan Psoriasis op de (hoofd)huid, kiest voor producten die speciaal ontwikkeld zijn om de hoofdhuid te kalmeren en te verzachten. Probeer zo nodig verschillende uit en kijk wat het beste werkt voor jouw hoofdhuid.

Vragen of advies nodig?

Voor een diagnose en advies raden we aan om contact te hebben met je dermatoloog of huistarts en deze regelmatig te raadlplegen, zodat je de juiste behandeling en verzorging kunt krijgen. Vragen over bijvoorbeeld de producten of het behandelplan of hulp nodig? Laat het ons dan weten, want we helpen je graag verder.