Dè oplossing bij haarverlies
sinds 1969

Home > Over Cocorico

Over Cocorico

Al bijna 50 jaar dè oplossing bij haarverlies

Anouk Herngreen – Haarwerk specialist & Eigenaresse – Cocorico

In 1969 opende erkend haarwerkspecialist Cocorico te Amersfoort haar deuren. Het haar is een belangrijk deel van een verzorgd uiterlijk. Een mooi kapsel geeft zelfvertrouwen.

Van modisch naar medisch

In 1969 waren pruiken in de mode. Het succesvolle bedrijf dat in 1993 overging van moeder op dochter breidde door de jaren heen haar activiteiten uit, vertelt eigenaresse Anouk Herngreen. “We gingen van modisch, naar medisch”. Haaruitval door ziekte kwam steeds vaker voor, daarom specialiseerde Cocorico zich in het vervangen of aanvullen van haar. Geen grote pruiken meer, maar een zo goed en natuurlijk mogelijke benadering van het verloren haar.

Iemands uitstraling moet hetzelfde blijven. Je haar verliezen, om welke reden dan ook, is erg aangrijpend. Voor al onze klanten streven wij dan ook naar een resultaat dat niet van het eigen haar is te onderscheiden. Met meer dan 50 jaar ervaring staat Cocorico garant voor kwaliteit.

Even voorstellen…

Anouk Herngreen Haarwerkspecialist veelgestelde vragen

Ik ben Anouk Herngreen eigenaresse van Cocorico erkend haarwerk specialist. Omdat Cocorico door mijn oma opgericht is ken ik het product al mijn hele leven. Eigenlijk kun je wel stellen dat het mij met de paplepel ingegoten is. Net als mijn moeder was ik ook al tijd druk met de haarwerken. Ik had zelf een eigen haarwerk waar ik mee mocht “spelen” vroeger. Hier maakte ik de mooiste creaties in met vlechten en starten ik vond het fantastisch.

Nu vind ik het leuk om mensen zichzelf weer te laten zijn en te zien dat het zelfvertrouwen weer terug komt. Verder vind ik het een uitdaging om van een haarwerk “pruik” een bespreekbaar iets te maken, vaak vinden mensen het nog lastig of schamen zich. Dit is echt helemaal nergens voor nodig! :)

Anouk Herngreen – Haarwerk specialist & Eigenaresse – Wekzaam sinds 2014

 

Stap binnen bij Cocorico and Take the tour!

Kom binnen en bekijk onze boutique. U bent van harte welkom!
Om de tour te starten en rond te kijken, klikt u gewoon binnen de onderstaande afbeelding. Bekijkt u het liever in volledige weergave klik dan gewoon rechtsboven in de hoek.