Home

Onze haarproducten verbeteren
het haar en de hoofdhuid

Haaranalyse of hoofdhuidanalyse

Bent u onzeker over uw haar, laat dan een hoofdhuid analyse maken. Onze producten van Mediceuticals bieden voor een groot aantal hoofdhuidproblemen een passende oplossing. Hierdoor verbeteren de hoofdhuid en bevorderen daardoor uw haargroei.

Om te kijken welke producten het beste voor uw haar en/of hoofdhuid zijn, wordt er een scan gemaakt van de hoofdhuid om te zien hoe het met de huid gesteld is. Naar aanleiding van deze scan kunnen wij u een persoonlijk advies geven. Deze analyse is geheel gratis en zal ongeveer een half uur in beslag nemen.

Gratis haaranalyse? Maak een vrijblijvende afspraak!

Vrijblijvende afspraak maken

Cocorico adviseert bij haarproblemen Mediceuticals

Mediceuticals® is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals® zich ontwikkeld tot een superieur product.

Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals® behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.

Mediceuticals® is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking.
Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart, hoe groter de kans van slagen. Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals® programma te beginnen.
De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven!

 

Mediceuticals Roze     Mediceuticals Geel     Mediceuticals Rood     Mediceuticals Blauw