MediceuticalsAdvanced Hair Restoration Technology voor mannelijke kaalheid

Mediceuticals Numinox Revitalizer Spray

32,7559,50

0,00

Mediceuticals Numinox Revitalizer stimuleert een gezonde hoofdhuid waar het haar ook van profiteert. Verkrijgbaar in zowel 1 liter, als 250 ml. 

  Discrete verpakking & levering
  Binnen 1-2 werkdagen bij je thuis
  Gratis verzending bij 25 euro of meer
  Gratis verzending bij eigen merk producten

Mediceuticals Numinox Revitalizer is onderdeel van de Advanced Hair Restoration Technology lijn van Mediceuticals die bijdraagt aan het verminderen van overmatig haaruitval ten gevolgen van mannelijke kaalheid en daarnaast nieuwe haargroei stimuleert.

De Revitalizer zal helpen bij het revalideren van het haarzakje en de hoofdhuid. Ingrediënten zoals: Triaminocoptinol, Nutracell en Estrolin dragen bij dat er minder haarverlies is en simuleert de haargroei. Ook stimuleert het de bloedsomloop in de hoofdhuid voor een betere opnamen van voedingsstoffen. Numinox Revitalizer zuivert en ontgift de hoofdhuid zodat het intens gevoed kan worden.

 • Stimuleert haargroei
 • ondersteunt tegen overmatig haarverlies
 • Zuivert de hoofdhuid
 • Betere opnamen van voedingstoffen
 • Diagnose en advies vereist

Gebruik: 

Breng de Mediceuticals Numinox Revitalizer aan op droog of vochtig haar. Zet de pomp dicht bij de hoofdhuid en breng het gelijk op de plekken aan waar nodig. Masseer het zorgvuldig over heel het haar voor een volledige dekking. Voor de beste resultaten tweemaal daags aanbrengen in de ochtend en in de avond. Is er een irritatie of een gevoelige haarlijn gebruik 50% product en 50% water.

Resultaat: 

Mediceuticals Numinox Revitalizer stimuleert een gezonde hoofdhuid waar het haar ook van profiteert.

Inhoud

,

Type hoofdhuid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mediceuticals Numinox Revitalizer Spray” te beoordelen

Andere suggesties…