Mediceuticals

Mediceuticals Bao-Med pure skin & scalp oil

23,10

23,10

Bao-Med Pure Skin & Scalp Oil van Mediceuticals zal zorgen voor een goed gehydrateerde huid waarbij de conditie van de huid, haar en nagels wordt versterkt.

9 op voorraad

  Discrete verpakking & levering
  Binnen 1-2 werkdagen bij je thuis
  Gratis verzending bij 25 euro of meer
  Gratis verzending bij eigen merk producten

Mediceuticals Bao-Med Pure Skin & Scalp Oil is een veelzijdig product. De olie kan gebruikt worden voor in bad, op de natte huid na het douche, het is toe te voegen aan bodylotion, gezichtscrème en conditioner. De Mediceuticals Bao-Med Pure Skin & Scalp Oil is een organische olie die hydrateert en de huid grondig voed met omega 3,6 en 9. Daarnaast word de droge huid herstelt en gaat het veroudering van huid, haar en nagels tegen. Ook helpt de olie tegen jeukende huid, littekens, stretch-marks, verbranding van de zon en insecten beten.

 • Hydrateert de huid
 • Rijk aan omega 3,6 en 9
 • Gaat veroudering tegen

Gebruik:

Masseer de Mediceuticals Bao-Med Pure Skin & Scalp Oil op droge huidvlekjes, littekens en stretch-marks. Ook is het mogelijk om het voorzichtig op het gezicht in te masseren of na het douche op de natte huid. De olie is ook toevoegen in het badwater.

Resultaat:

De Mediceuticals Bao-Med Pure Skin & Scalp Oil zal zorgen voor een goed gehydrateerde huid waarbij de conditie van de huid, haar en nagels wordt versterkt.

 

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mediceuticals Bao-Med pure skin & scalp oil” te beoordelen