Bedek je hoofd bij haarverlies op de manier die het best jou past!

Prachtige, naadloze sjaaltjes en mutsjes

Home > Haaroplossingen > Mutsjes , Bandana’s & Sjaals

Mutsjes bij haaruitval of volledig haarverlies

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies of zelfs volledig kaal wordt, dan wil jij je hoofd graag bedekken op een manier die het best bij jou past. Heb je bijvoorbeeld last van haaruitval door alopecia of na chemo? Dan zijn mutsjes, ookwel bandana’s of turban’s genoemd, een goed alternatief voor wanneer je even geen pruik wilt dragen.

Mutsje bij haarverlies door bijvoorbeeld Alopecia of Chemotherapie

Mutsen voor de zomer, winter, dag en nacht

Onze naadloze sjaaltjes en mutsjes zijn speciaal geselecteerd voor gebruik op een hoofd zonder haar en voor een zo fijn mogelijk draagcomfort in welke situatie dan ook.

In ons assortiment vind je daarom verschillende type mutsjes. Zo hebben we onder andere nacht mutsen speciaal gemaakt voor een ideaal draagcomfort tijdens het slapen, maar ook mutsjes van bamboe met een hoog ademend gehalte voor bijvoorbeeld in de zomer.

Trendy hoofdbedekking voor mannen en vrouwen

De mutsjes en sjaals zijn in alle soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Trendy mutsen met hippe patronen die voor overdag leuk te combineren zijn met een bijpassend sjaaltje, maar bijvoorbeeld ook stoere effen zwarten beanies. Er is dus voor ieder wat wils. Van vrouwen tot mannen en van jong tot oud.

Mutsje kopen?

In onze weshop vind je op dit moment slechts een kleine greep uit ons assortiment die online te koop zijn (via de button hieronder). Mocht je meer van ons assortiment willen zien of weten, neem dan even contact met ons op of kom gerust even bij ons langs in de salon om de mutsjes te bekijken en eventueel te passen.

Prijs salon: 21,95 – 47,95 (uitgebreider assortiment)

Prijs online: 21,95 – 47,95 (beperkter assortiment, wordt langzaam aangevuld)