Cocoirco-pruiken-haarwerken

Meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op >

 

 

Cocorico Erkend Haarwerk specialist

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers bij Look Good Feel Better – Cocorico Haarwerkspecialist


Kent u de Stichting Look Good Feel Better al? Nee nog niet? Dan leggen wij in het kort uit wat dit is.

De naam zegt het eigenlijk al: zie er goed uit voel je beter!

Stichting Look Good…Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn. Look Good…Feel Better informeert en adviseert patiënten, professionals en publiek op een positieve en praktische manier over uiterlijke verzorging bij kanker. Het gaat om een niet-medisch, product neutraal programma dat veelal gratis wordt aangeboden aan de deelnemers.

Sinds 2005 organiseert Look Good…Feel Better, mede dankzij de bijdrage van donateurs en vrijwilligers, workshops uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker. Look Good…Feel Better is begonnen in 2 ziekenhuizen en inmiddels staat de teller op 75 ziekenhuizen. Meer dan 10.000 patiënten namen tot nu toe deel en gaven de workshops gemiddeld een 9 als rapportcijfer. Ook de deelnemende ziekenhuizen zijn enthousiast over wat er is bereikt.

Cocorico is ook vrijwilliger bij de workshops in het Meander Medisch Centrum te Amersfoort en in het St Jansdal te Harderwijk. Op onze facebook pagina vermelden wij wanneer wij waar zijn, mocht u vragen hebben kunt u ons natuurlijk altijd even aanspreken na de workshop.

logo-lgfb-cocorico-vrijwilliger