Cocoirco-pruiken-haarwerken

Meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op >

 

 

Cocorico Erkend Haarwerk specialist

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit en aandacht bij Cocorico erkend haarwerk specialist – Zicht op nr 11


Wij staan met onderstaand artikel in “zicht op” deze maand. Hierin kunt u lezen hoelang wij al bestaan, met welke (hoofd)huid problemen u bij ons terecht kan en niet onbelangrijk welke verzorgingsproducten wij gebruiken.

Veel lees plezier!

Amersfoort – Erkend haarwerk specialist Cocorico is een vertrouwd adres op het gebied van pruiken, haarstukken en haarwerken. De zaak bestaat al ruim 45 jaar en heeft een vaste kring van klanten die zich hier thuis voelen. Cocorico heeft een grote collectie haarwerken en mutsjes / turbans op voorraad in diverse soorten en stijlen. Klanten krijgen een goed advies en slagen gemakkelijk. Cocorico hecht veel waarde aan privacy en ontvangt u in een rustige en discrete ambiance. U krijgt alle tijd om een mooi haarwerk uit te zoeken dat bij u past.

Eigenaresse Els Herngreen nam het bedrijf in 1993 van haar moeder over en zet het met veel inzet en plezier voort. Dochter Anouk bereidt zicht op haar beurt voor om Cocorico de toekomst in te lieden. “Zo zijn onze trouwe klanten ook dan verzeker van een goed advies”. Aldus Els.

Bepalend bij de keuze voor een haarwerk is ‘jezelf blijven’, adviseert ze. “We streven naar het aanmelden van een perfect haarwerk en letten dan vooral op de kwaliteit van de pasvorm, het soort haar en natuurlijk de kleur ervan. Je uitstraling moet hetzelfde blijven, het moet kloppen met het beeld dat je van jezelf hebt.

Om met vervangend haar de eigen haar soort zo goed mogelijk te benaderen, werkt Cocorico met uiteenlopende soorten haar. Een goede match is vooral bij haarstukken belangrijk. Het verschil met het eigen haar is door de hoogwaarde kwaliteit tegenwoordig niet of nauwelijks meer te zien. Dat levert jammer genoeg voor ons geen reclame op, zegt Els Herngreen lachend. “Onze haarwerken maken uit zichzelf geen reclame, want ze vallen als zodanig niet op. Onjuist aangemeten haarwerk valt juist wel op.”

Tot de klantenkring van Cocorico behoren onder andere mensen die last hebben van Alopecia (algehele of pleksgewijs haarverlies). Haarverlies treedt ook op bij hoofdwonden, verbanding en bij cliënten met Cytostatica ondergaan (een chemokuur). Mooi haarwek van Cocorico biedt dan een goede oplossing.

“Cliënten kunnen bij een eerste kennismaking al een goed idee krijgen van de vele mogelijkheden die er voor haar of hem op haarwerkgebied zijn”, aldus mevrouw Herngreen. ” We werken op afspraak en nemen rustig de tijd om te passen.” Cocorico heeft een voorraad van circa 400 pruiken, haarstukken en toupets van verschillende soorten haar, van echt haar en van synthetisch haar. Waar je voor kiest, hangt ieders persoonlijkheid en situatie af. Els Herngreen is ook kapster en past een standaardmodel uit de collectie haarwerken ook aan uw persoon en smaak aan.

Verzorgingsproducten

De juiste verzorgingsproducten kunnen veel voor uw haar doen en bijvoorbeeld overmatige haaruitval positief beïnvloeden. Cocorico adviseert en verkoopt de producten van Mediceuticals. Mediceuticals producten voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen, zoals veel roos of talgafscheiding. Deze producten worden ook preventief aanbevolen en geven mooie haren en gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven! Ook hoofdhuidmassages kunnen de haarconditie positief bëinvloeden. Met behulp van de scope van Mediceuticals die de hoofdhuid sterk vergroot, kan het team van Cocorico hoofdhuidproblemen nauwkeurig diagnosticeren en goed behandelen. Cocorico is gemakkelijk bereikbaar, toegankelijk met een rolstoel en rustig gesitueerd in een woonwijk. U parkeert hier vrij voor de deur. De zaak heeft een haal- en brengservice en werkt uitsluitend op afspraak.

Cocorio is SEMH- en ANKO gecertificeerd. De gecontracteerde zorgverzekeraars vergoeden haarwerken en haarstukken, geheel of gedeeltelijk. Wist u dat elk jaar recht heeft op vergoeding voor een nieuw haarwerk?

Cocorico verzorgingsproducten

 

Bron: Zicht op