Cocoirco-pruiken-haarwerken

Meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op >

 

 

Cocorico Erkend Haarwerk specialist

 

 

 

 

 

 

 

Cocorico Erkend Haarwerkspecialist! Wie zijn wij? – Amersfoort Nu


AMERSFOORT – Even voorstellen: wij zijn Els (moeder) & Anouk (dochter) Herngreen, specialisten op het gebied van haarwerken & haarstukken. Ons bedrijf Cocorico is een familiebedrijf dat in 1969 is opgericht en van moeder op dochter is overgegaan in 1993.

Waarom een haarwerk of haarstuk?

Iedereen kan een haarwerk dragen. Cocorico is echter gespecialiseerd in haarwerk als medische oplossing. Wij hebben een grote voorraad mooie, niet van het eigen haar te onderscheiden, haarstukken en pruiken. Voor mensen met haar-problemen of haarverlies door bijvoorbeeld chemotherapie, bestraling of verschillende vormen van alopecia.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra u te horen krijgt d. u om welke reden dan ook haar gaat verliezen, kunt u een verwijsbrief vragen bij uw huisarts of specialist. U kunt dan bij ons een geheel vrijblijvende afspraak maken om kennis te maken met een haarwerk of haarstuk.

Hoe is een eerste ervaring?

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukken in onze salon, deze laten wij graag aan u zien. Samen gaan we op zoek naar het haarwerk of haarstuk dat aan uw wens voldoet. Het kan het voorkomen dat we het juiste model vinden, maar niet de juiste haarkleur of andersom. In dit geval gaan we voor u het juiste model bestellen.

Is een vervolgafspraak nodig?

Dat is geheel aan u; als wij het model dat u zoekt op voorraad hebben, dan kunt u deze natuurlijk gelijk meenemen. Soms is het fijn alle informatie even te verwerken. In dat geval houden wij het haarwerk of haarstuk een maand voor u apart. Zodra u het haarwerk of haarstuk nodig heeft kunt u een vervolgafspraak maken. Als wij haar-, werken of haarstukken voor u gaan bestellen, maken wij wel een vervolgafspraak zodat u deze modellen kunt passen.

Wat is de levertijd?

Als wij een haarwerk of haar.uk voor u bestellen, is de levertijd ongeveer een week. Uit onze collectie in de salon is dit per direct. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te handelen, daarom werken wij ook op afspraak. In spoedgeval. doen wij ons uiterste best u zo snel mogelijk te helpen.

Hoe is de afhandeling?

Bij het eerste gesprek hebben wij al wat informatie van u ontvangen. Met deze informatie hebben wij uw verzekeringsgegevens opgezocht. Samen met u hebben we afgestemd in welke prijsklasse u op zoek bent. Bij de vervolgafspraak heeft u een keus kunnen maken en is de prijs bekend. Als het haarwerk of haarstuk helemaal naar wens is, gaan wij voor u de administratieve afhandeling doen. Als er een bedrag overblijft, kunt u dit gelijk aan ons voldoen. Cocorico dient zelf de nota in bij uw zorgverzekeraar. Daar hoeft u dus niet meer naar om te kijken!

Wordt een haarwerk of haarstuk vergoed?

U heeft recht op een vergoeding voor een haarwerk of haarstuk bij langdurige, gehele of gedeeltelijke kaalhoofdigheid als gevolg van een medische aandoening of behandeling.

Hoeveel is de basisvergoeding?

De basisvergoeding bedraagt € 419,50. Bent u aanvullend verzekerd, dan wordt de vergoeding vaak hoger. Cocorico kan u de juiste vergoeding doorgeven.

Ons advies

Cocorico heeft een eigen lijn met shampoo, balsam, conditioner en cleaner, wij adviseren u dan ook deze te gebruiken voor het onderhoud van uw haarwerk. Verder adviseren wij u om warmtebronnen te vermijden, denk hierbij aan de föhn, stijltang, droogkap, maar ook de kachel. Dit is vooral belangrijk bij een synthetisch haarwerk.

Wist u dat Cocorico:

  • Gratis parkeerplaatsen voor de deur heeft?
  • Rolstoelvriendelijk is?
  • Gratis hoofdhuidanalyse aanbiedt?
  • Op loopafstand van het Meander Medisch Centrum Amersfoort zit?
  • Een eigen salon is gespecialiseerd in mensen met haar- en hoofdhuidproblemen?
  • Een haal- en brengservice heeft?

Maak gelijk een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk advies, graag tot ziens in de salon!

Maak een vrijblijvende afspraak >
100% vrijblijvend

 

Cocorico Haarwerkspecialist Wie Zij Wij
Bron: Amersfoort Nu