Home

Wij nemen de zorg voor de
financiële afhandeling graag van u over

 

Vergoeding haarwerken & pruiken

De aanschaf van een pruik of haarwerk kost geld, zeker enkele honderden euro’s. Wel is het zo dat de ziektekostenverzekeraars, bijvoorbeeld na chemotherapie, een deel van de kosten vergoeden.

 

Wij regelen de papieren romslomp voor u!

Als erkend leverancier hebben wij contracten met alle verzekeraars. Wij nemen de zorg van de financiële afhandeling graag van u over en regelen de papieren rompslomp direct met uw verzekeraar.

Vanuit de basisverzekering wordt in 2017 voor iedereen tot maximaal €419.50 euro van een pruik of haarwerk vergoed. Dat is dus voor iedereen gelijk. Uw type aanvullende verzekering is dan bepalend voor wat voor bedrag u nog extra verzekerd bent. Meer weten over de vergoedingen van uw verzekeraar omtrent haarwerken? Bekijk dan één van de overzichten over het betreffende jaar:

Vergoedingen aanvullende verzekering

Aanvullende vergoedingen per verzekeraar 2017 >

Wanneer uw bij ons in de boutique bent kunnen wij dit uiteraard ook voor u nakijken. Bijvoorbeeld tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Maak een vrijblijvende afspraak >
100% vrijblijvend

 

Prijsindicatie haarwerk of pruik

Het verzekerde bedrag wordt rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar zodat alleen uw eventuele eigen  bijdrage hoeft af te rekenen. De prijzen bij Cocorico haarwerken zijn als volgt opgebouwd:

machinaal     v.a.    €300,-
monofilament     v.a.    €400,-
met lace front     v.a.    €375,-
handgeknoopt     v.a.    €425,-
echt haar     v.a.    €1125,-
maatwerk    op aanvraag

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Els Herngreen