Home

Dè oplossing bij haarverlies
sinds 1969

Over Cocorico

Al bij 50 jaar dè oplossing bij haarverlies

In 1969 opende erkend haarwerkspecialist Cocorico te Amersfoort haar deuren. Het haar is een belangrijk deel van een verzorgd uiterlijk. Een mooi kapsel geeft zelfvertrouwen.

Van modisch naar medisch

In 1969 waren pruiken in de mode. Het succesvolle bedrijf dat in 1993 overging van moeder op dochter breidde door de jaren heen haar activiteiten uit, vertelt eigenaresse Els Herngreen. “We gingen van modisch, naar medisch”. Haaruitval door ziekte kwam steeds vaker voor, daarom specialiseerde Cocorico zich in het vervangen of aanvullen van haar. Geen grote pruiken meer, maar een zo goed en natuurlijk mogelijke benadering van het verloren haar.

Iemands uitstraling moet hetzelfde blijven. Uw haar verliezen, om welke reden dan ook, is erg aangrijpend. Voor al onze klanten streven wij dan ook naar een resultaat dat niet van het eigen haar is te onderscheiden. Met meer dan 40 jaar ervaring staat Cocorico garant voor kwaliteit.

Even voorstellen…

haarwerkspecialist Els Herngreen Els Herngeen
 Haarwerk specialist & Eigenaresse
 bijna 25 jaar werkzaam
 
 
 
 
Ik ben Els Herngreen sinds 1993 werkzaam bij Cocorico erkend haarwerk specialist. Mijn moeder is in 1969 begonnen met de verkoop van pruiken (was toen echt een modeartikel) en ik als 9 jarig meisje vond het allemaal buiten  gewoon spannend.
Een moeder die werkte was toen niet gebruikelijk en dan ook nog eens met een artikel dat echt helemaal “in” was. Mijn moeder vond het goed dat ik veel hielp en daardoor leerde ik al jong het verschil in bewerken van echt haar en kunstvezel…
 
Sindsdien is er natuurlijk veel verandert maar nog altijd heb ik een fascinatie voor het product. De grootste uitdaging is: de natuurlijke look…daar blijf ik voor gaan.
 
 Anouk Herngeen
 Haarwerk specialist
2 jaar werkzaam
 
 
 
 
 

Stap binnen bij Cocorico and Take the tour!

Kom binnen en bekijk onze boutique. U bent van harte welkom!
Om de tour te starten en rond te kijken, klikt u gewoon binnen de onderstaande afbeelding. Bekijkt u het liever in volledige weergave klik dan gewoon rechtsboven in de hoek.