Home

De haarwerkspecialist uit Amersfoort – Cocorico

Meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op >

 

Cocorico Erkend Haarwerk specialist

 

 

 

 

 

 

 

Wie op zoek is naar een haarstuk wil alleen het allerbeste. Bij Cocorico in Amersfoort begrijpen we dat. Als erkend haarwerkspecialist kunnen wij u bijstaan met deskundig advies en u voorzien van prachtige haarwerken of haaraanvullingen.

Amersfoorts vakmanschap en maatwerk

Wie bij haarwerkspecialist Cocorico in Amersfoort binnenstapt, merkt direct dat u met ervaren en deskundige medewerkers te maken heeft. De kennis en ervaring wordt van moeder op dochter overgedragen en zorgt ervoor dat u altijd goed geholpen wordt. Onze discretie, de tijd voor de klanten en het feit dat we altijd maatwerk leveren, maakt dat we ons erkend haarwerkspecialist mogen noemen. Gesitueerd in Amersfoort zijn we eenvoudig bereikbaar vanuit Leusden, Nijkerk en Soest. U kunt bij ons terecht voor:

Als erkend haarwerkspecialist kunnen we u in Amersfoort ook van deskundig advies voorzien bij verzorging van de hoofdhuid, styling van het haarwerk en onderhoud van het haarwerk.

Contact

Haarwerkspecialist Cocorico in Amersfoort is het adres bij haarproblemen. Vanuit Leusden, Nijkerk, Soest en omstreken zijn wij eenvoudig met het openbaar vervoer of de auto te bereiken. Neem contact met ons op bij vragen of wanneer u een vrijblijvende afspraak wilt maken bij dé erkende Amersfoortse haarwerkspecialist sinds 1969.

Maak een vrijblijvende afspraak >
100% vrijblijvend