Home

Haarstukken Leusden

Bent u op zoek naar haarstukken en woonachtig in de omgeving Leusden, Nijkerk en Soest? Loop dan eens binnen bij Cocorico. Wij zijn een erkend haarwerkspecialist en kunnen u vanuit Amersfoort zeker helpen aan passende haarstukken. Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn hebben we aanvullend gezorgd voor goede parkeergelegenheid, een gratis breng- en haalservice en een rolstoelvriendelijke toegang.

Haaroplossingen voor alle problemen

Bij Cocorico bespreken we in alle rust uw haarproblemen en hebben we haarstukken voor iedereen. Vanuit Leusden en Nijkerk bent u zo in onze winkel in Amersfoort, alwaar we u door middel van deskundig advies passende haaroplossingen kunnen bieden. Wilt u haarstukken met krullen, haarstukken in een donkere kleur of toch liever wat lichter? De specialisten van Cocorico staan altijd voor u klaar. En omdat Amersfoort centraal gelegen is, zijn wij niet alleen voor mensen uit Leusden goed bereikbaar. Ook vanuit Nijkerk, Baarn en Soest zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor fraaie haarstukken.

Meer informatie

Wilt u hulp bij uw zoektocht naar haarstukken? Vanuit Leusden kunt u bij Cocorico terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over haarstukken of maak een vrijblijvende afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraak >
100% vrijblijvend